پرتودهي مواد غذايي (اشعه دادن)

مطالب دیگر:
📝پاورپوینت متن کامل حدیث شریف کسا📝پاورپوینت درباره مباحث ویژه در الکترونیک📝پاورپوینت درباره متابولیسم چربیها📝پاورپوینت درباره متدولوژي تدوين استراتژي شركت‌هاي انفورماتيكي📝پاورپوینت درباره مجموع زواياي داخلي مثلث📝پاورپوینت درباره مجموعه، تابع، دنباله و تجمیع(ساختمان گسسته)📝پاوروینت درباره محاسبه جريان يكنواخت📝پاورپوینت درباره محاسبه‌ کارای پدیداری در فضای سه‌بعدی📝پاورپوینت درباره مخازن نگهداری مايعات و گازها📝پاورپوینت درباره مداخله گرها📝پاورپوینت درباره مدارهای ترتیبی همزمان📝پاورپوینت درباره مدلسازي برج حباب📝پاورپوینت درباره مديريت پروژه‌هاي فناوري اطلاعات (فرآیند تقدم و تاخر)📝پاورپوینت درباره مديريت توسعه تامين كنندگان(صنعت خودرو)📝پاورپوینت درباره مديريت سازمان هاي ورزشي📝پاورپوینت درباره مديريت عدم انطباق و مميزي آزمایشگاه مرجع سلامت📝پاورپوینت درباره مراقبت و نگهداری از کودکان📝پاورپوینت درباره مرجعيت و ولايت در عصر غيبت📝تحقیق درباره جايگاه غم وشادي در اسلام📝پاورپوینت درباره مدل بارندگی رواناب
|50334443|nor
باری دیگر یکی دیگر از فایل ها با عنوان پرتودهي مواد غذايي (اشعه دادن) آماده دریافت می باشد برای دانلود به ادامه پست مراجعه نمایید.

فرمت فایل: ورد- Word مرجع فایل - قابل ویرایش ) تعداد صفحه : 20 تحقيقات در زمينه استفاده از اشعه يونيزه بلافاصله بعد از جنگ جهاني دوم آغاز گرديد در آن زمان تصور مي شد كه اشعه مي تواند تكنيك بسيار مناسبي براي حفاظت از مواد غذايي باشد. متاسفانه اميدها به طور كامل برآورده نگرديد و امروه تعداد محدودي از فرآورده هاي غذايي وجود دارند كه براي افزايش عمر نگهداريشان، از اشعه استفاده مي شود. از جمله...